Η Εταιρία

H Property Market είναι θυγατρική εταιρεία της SENATUS και σκοπό έχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των Ελλήνων καταναλωτών στην αγοραπωλησία και την ενοικίαση ακινήτων.

Ο πιστοποιημένος τρόπος λειτουργίας μας και οι καταρτισμένοι συνεργάτες μας εγγυώνται άμεσες και συμφέρουσες λύσεις.

Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα).

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτου, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας και να μας αναθέσετε ή να ζητήσετε το ακίνητο που επιθυμείτε, καθόσον εκτός απο το site μας υπάρχουν πραγματικές ευκαιρίες που δεν προβάλλονται εδώ... για ευνόητους λόγους!

Σας καλωσορίζουμε στον δικτυακό μας τόπο και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Υπηρεσίες
Για Ιδιοκτήτες

Θέλετε να πουλήσετε το ακίνητό σας σε σύντομο χρονικό διάστημα και στην κατάλληλη τιμή; Μάθετε γιατί πρέπει να μας επιλέξετε.

ΠερισσότεραΓια Αγοραστές

Θέλετε να αγοράσετε το κατάλληλο ακίνητό σε σύντομο χρονικό διάστημα και στην κατάλληλη τιμή; Μάθετε γιατί πρέπει να μας επιλέξετε για να σας το βρούμε.

ΠερισσότεραΓια Ενοικιαστές

Θέλετε να ενοικιάσετε το κατάλληλο ακίνητό σε σύντομο χρονικό διάστημα και στην κατάλληλη τιμή; Μάθετε γιατί πρέπει να μας επιλέξετε για να σας το βρούμε.

ΠερισσότεραΓια Συνεργάτες

Θέλετε να ενταχθείτε στο πλέον δυναμικό Δίκτυο της Property Market και να γίνετε Αντιπρόσωπος στην περιοχή σας; Ενημερωθείτε

Περισσότερα

Powered by Real Status | iarts, web and art design © 2019